Burger King

burger-king[1]

ВТОР КАТ

t: +389 2 3051-625

e-mail: uskupcitymall_bk@tabgida.com.tr

Burger King

Burger King за прв пат е основан во 1954 година.

Синџирот на ресторани за брза храна се застапени во над 74 држави, со повеќе од 12.100 локации.

Секојдневно задоволни лица.

Над 11,4 милиони секојдневни насмевки

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?