Carter’s

carters[1]

ВТОР КАТ

t: +389 2 3051-619

m: 078 260 978

e-mail: carters@pankomerc.mk

fb: www.facebook.com/CartersMk

Carter’s

Carter’s за првпат во Македонија. Carter’s е најголем производител на бебешка и детска гардероба.
Тоа е американски бренд со долгогодишна традиција и распространетост ширум светот. Постигнува врвен – премиум квалитет за ниска цена.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?