Archive for category: 2015

+

”Празнични радости” трет викенд – забава, Дедо Мраз, танцување, X-factor и Coca-Cola караван!

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?