Celio

celio[1]

ПРВ КАТ

m: +389 71 227-095

e-mail: celio.citymall@gmail.com

fb: www.facebook.com/celio.officiel?ref=ts

w: www.brand.celio.com/en/

Celio

Celio* е француски бренд за мажи кој нуди модерна и трендовска облека и додатоци по достапни цени. Наменет е за урбаниот, динамичен маж кому му треба соодветна гардероба за секој аспект од живеењето – дома, на работа, кога излегува, кога оди на викенд…

Celio* е присутен на пазарот од 1985 година со отворањето на првата продавница во Париз. Оттогаш брендот доживува интернационална експанзија во повеќе од 70 земји на 5 континенти и повеќе од 1.000 продажни објекти.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?