Ch2pter

ch2ter[1]

Приземје

m: +389 75 490- 155

e-mail: chapter.2014@yahoo.com

Ch2pter

ЧАПТЕР2 е отворен концепт кој може да одговори на сите потреби на клиентите, затоа во текот на денот доживува неколку амбиентални промени. ЧАПТЕР2 исто така во себе ја вклучува и кујната која е адаптирана со посебно мени да ги задоволи и најспецифичните потреби на клиентите. На крај може со гордост да  кажеме дека ЧАПТЕР2 е проекција во која секој ден претставува нова страница и ново искуство.

Повелете во новото поглавје во градот, направете ново искуство…

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?