Chicco Trio Love

Прекрасни вести ни пристигнаа ова утро. Нови количини се пристигнати од ексклузивната Chicco Trio Love голема и пространа торба за мама, со внатрешни и надворешни џепови и подлога за патување! Достапна во 5 дезена… Black, Red, Glamour, Saphire и Silver.
Цената на овие прекрасни торби е 2490 денари.

Само не заборавајте количините и овој пат се ограничени, затоа побрзајте во Chicco  во Скопје Сити Мол.

chico 12345678chico 123 chico 1234 chico 12345 chico 123456 chico 1234567

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?