Chicken House

chicken-house[1]

ВТОР КАТ

m: +389 76 457-816

e-mail: contact@chickenhouse.com.mk

w: www.chickenhouse.com.mk

fb: www.facebook.com/pages/Chicken-House-Macedonia/470757029627003

Chicken House

Уживајте во неодоливиот и оригинален вкус на нашето пилешко. На Вас останува дали ќе го сторите тоа во нашиот ресторан или ќе ја понесете својата кофичка со фантастично пилешко дома.

Немојте да ги заборавите и одличните сосеви кои ќе го збогатат вкусот на крилцата, копаните или пилешките прсти.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?