Чизми за на снег во продавницата K&K!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Детски термо чизми Termix со актуелен дизајн направени од мека пена EVA. Исклучително лесни со тежина 350-400 грама на еден пар, удобни и со подвижен термо чорап. Благодарение на воздушните микро меурчиња во EVA материјалот, тие се отпорни, флексибилни и топли до -30 ° C степени. Пена EVA која се користи во изработката е сигурен термички изолатор и обезбедува изолација од надворешни услови, дури и при температури до -30% степени. Постетете не во продавницата K&K Скопје Сити Мол 2 кат

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •