Cineplexx | Atomic Blonde

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Најдобриот таен агент на МИ6, агентот Лорен Бротон (Терон), подеднакво сензуална и дива, подготвена е да преживее на нејзината невозможна мисија. Испратена сама во Берлин за да извлече бесценето досие надовор од дестабилираниот град, таа ги здружува силите со шефот на станицата Дејвид Персивал (Џејмс МекАвој) за да се извлече од најкрвавите игри на шпиони.

Оригинален наслов: Atomic Blonde
Почеток на филмот: 17.08.2017
Траење на филмот: 115 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman, Sofia Boutella
Режија: David Leitch
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

https://youtu.be/nI7HVnZlleo https://youtu.be/nI7HVnZlleo


  •  
  •  
  •  
  •  
  •