Cineplexx | Cars 3

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Оригинален наслов: Cars 3
Почеток на филмот: 15.06.2017
Земја / година: USA/2017
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Комедија
Глумци: Armie Hammer, Owen Wilson, Bonnie Hunt, Tony Shalhoub, Cheech Marin
Режија: Brian Fee
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: Втора категорија, родителски надзор

Засенет од новата генерација брзи тркачи автомобили, легендарниот Лајтнинг Меквин е оттурнат од спортот којшто најмногу го сака. За да се врати во игра, ќе му биде потребна помош од млад техничар со неговиот план за победа, инспириран од Чудесниот Хадсон Хорнет и неколку неочекувани пресврти. Докажувајќи дека #95 сеуште не е готов, тие ќе се тркаат во шампионатот на најголемата сцена, купот Принстон.

Лајтнинг Меквин се обидува да докаже на новата генерација тркачки автомобили дека тој сеуште е најдобриот тркач во светот.

Image result for cars 3 trailer

Image result for cars 3 trailer


  •  
  •  
  •  
  •  
  •