СЕМЕЕН ДЕН со ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

СЕМЕЕН ДЕН 14. ЈУЛИ 2018, 12.00 – 15.00 ЧАСОТ

На овој Семеен Ден ќе играме игри, ќе се цртаме на лице, ќе боиме и ќе се забавуваме, а ќе имаме и супер изненадувања за сите деца. 150,00 ден за 2D проекции со Семеен Филмски клуб картичка 240,00 ден за 3D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

Чудовишното семејство заминува на одмор на луксузен монструозен брод, па Дракула може да оди на летен одмор и конечно да се одмори од својот хотел.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •