Cineplexx MK полни 6 годинки

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Дечки и девојки, на 9ти ноември Cineplexx MK полни 6 годинки 
Ќе дуваме свеќички на нашата 🎂, ќе се дружиме и ќе гледаме филмови по супер цена од само 100 денари за билет! 
Наскоро со повеќе информации.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •