Cineplexx | Rough Night

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

СОДРЖИНА

Пет најдобри пријателки од колеџ се собираат повторно по 10 години за луда моминска забава на еден викенд во Мајами. Нивната луда забава зазема погрешна насока кога случајно ќе го убијат машкиот стриптизер. Покрај лудоста да го прикријат лошиот чин, тие се зближуваат кога најмногу е потребно.

Машкиот стриптиз завршува мртов на една плажа во Мајами за време на моминска забава.

Оригинален наслов: Rough Night
Почеток на филмот: 22.06.2017
Траење на филмот: 101 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Комедија
Глумци: Scarlett Johansson, Zoe Kravitz, Jillian Bell, Kate McKinnon
Режија: Lucia Aniello
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: Четврта категорија, 16+


  •  
  •  
  •  
  •  
  •