City Fashion

piere-cardin-logo[1]

ПРВ КАТ

t: +389 2 3051 933

m: +389 72 222 109

e-mail: info@nenicompany.com.mk

w: nenicompany.com.mk

City Fashion

Мултибренд продавница, каде можете да ги најдете колекциите на висококвалитетните брендови: Pierre Cardin, Armani Jeans, Lagerfeld, 18CRR81 Cerruti и Eterna.

ПОДБРЕНДОВИ

armani-jeans-logo[1]baldesarini-logo[1]

carl-gross-logo[1]cerruti-logo[1]

club-of-confort-logo[1]croata-logo[1]

joop-logo[1]lagerfeld-logo[1]

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?