ДЕН НА ВЉУБЕНИТЕ ВО PANDORA

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

ДЕН НА ВЉУБЕНИТЕ ВО PANDORA
Посетете не и PANDORA  мини паричникот може да биде ваш за само 1 денар!
Од 11.02 до 14.02.2019 во PANDORA за купување во износ преку 4.300,00 денари, PANDORA мини паричникот можете да го купите за само 1 денар.
За повеќе информации за оваа промоција, дознајте во продажното место на PANDORA
Ве чекаме!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •