Денес Ве покануваме на Latino Flash Mob

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

На 2 Април во Скопје Сити Мал танцуваме сите заедно, Ве носиме во потоплите краишта на светот, карипските звуци на Салсата и Бачатата ќе бидат доволно опуштање за и вие да ни се приклучите, а со бразилската Самба сите на нозе, Руеда, Ча Ча и Зумба за еден несекојдневен рекреативен вторник. Танцувај и Уживај, секој може да се вклучи 😎‼️

Почеток: 18:00 часот

Локација: Платото пред Тренд Кафе


  •  
  •  
  •  
  •  
  •