ДЕНОТ НА ЖЕНАТА ВО PANDORA

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

ДЕНОТ НА ЖЕНАТА ВО PANDORA продажното местоПосетете не и PANDORA приврзок може да биде ваш за само 1 денар!
Од 6.3.2019 до 8.3.2019, во PANDORA продажното место за сметка над 7.700,00 денари, PANDORA приврзокот “Патот на љубовта” може да го купите за само 1,00 денар.
За повеќе информации за оваа промоција, дознајте во продажното место на PANDORA
Ве чекаме!


  •  
  •  
  •  
  •  
  •