Утре во Skopje City Mall се отвора Disney продавницата на Еlva

Нa 08.11 во Скопје Сити Мол пристигнува нова приказна. Се отвора специјализирана Disney продавница на elva во Skopje City Mall.

Ангротекс е ексклузивен застапник во Р. Македонија на брендовите: Komet и Svilanit од Словенија, Pounje, Galeb, Jadran и Pletix од Хрватска, Alma Ras од Босна и Херцеговина и лиценцирана програма за деца од Disney, произведена во Турција. Долгогодишниот успех во големопродажбата е резултат на изградената широка мрежа на купувачи и меѓусебната доверба. Ангротекс во 2015 година прослави 25 години успех и истрајност и овој повод го искористи како почеток за лансирање на брендот за малопродажба elva, со yспешната приказна продолжува со специјализирана Disney продавница на elva во Skopje City Mall.

Секогаш со Вас!

Е-маил адреса: angro@angroteks.com.mk

Веб страна: www.angroteks.com.mk

Facebook профил: elva https://www.facebook.com/elva.mk/)

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?