DM

DM

dm спаѓа во еден од најголемите ланци на дрогерии во Европа. Првата дрогерија е отворена во уште во 1973 година во градот Карлсруе во Германија.

Денес dm е репрезентативен ланец со преку 2.700 филијали во 12 земји во Европа. Оваа година на 17.05. и Македонија стана дел од dm концернот.

Во моментов имаме 2 продавници, а во октомври се отвора и третата продавница.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?