Добијте вредносниот ваучер на b watch 1920

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Со вредносниот ваучер на b watch 1920 добијте намалување на сите часовници во нашата продавница во #SkopjeCityMall 

Побарајте го ваучерот во нашиот салон или пишете ни на фејсбук фан страната B WATCH за да ви го пратиме во електронска верзија 

Ве очекуваме!

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •