Добитници на играта “Skopje City Mall за 8ми Март Ве носи на…”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

🌷 SKOPJE CITY MALL по повод празникот на жената 8 МАРТ, подготви специјални изненадувања за припадничките на понежниот пол, затоа во периодот од 1 до 5 март, сите заинтресирани имаа можност да се пријават на пултот за регистрација во кампањата на приземје. Најсреќните беа извлечени преку пренос на фејсубк фан страната на Скопје Сити Мол.

Ова се добитници на главните награди:

Лидија Ангеловска оди на ДУПЛА ВОТКА СО ДАРИО

Сузана Николовска оди на РУЧЕК СО ПОЗНАТИОТ ШЕФ МАРК ДЕ ЈОНГ

Надица Ѓоршевиќ оди на РЕТРО ЖУРКА СО ДРАГАН Б. КОСТИЌ

Калина Стојаноска – НА ТЕАТАР СО  ИГОР ЏАМБАЗОВ

Деведесете добитници на карти за претставата “Кец на десетка” ќе бидат контактирани телефонски.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •