Doca

doca[1]

Приземје

m: +389 75 484-168

e-mail: info_doca@yahoo.com

w: www.doca.gr/en

fb: www.facebook.com/doca.mk?fref=ts

t: www.twitter.com/doca_gr

Doca

DOCA е бренд со 20 годишна традиција кој е во чекор со женските модни трендови застапен со голем асортиман на чанти, обувки и сите останати модни додатоци.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?