Duki Daso Skopje City Mall ќе го прослави својот прв роденден

На наша огромна чест и задоволство би сакале да Ве известиме дека во Сабота 18 Април, Duki Daso Skopje City Mall ќе го прослави својот прв роденден. Велат бројот еден означува напредок, успех, раст. Поинаку кажано го означува се она кон кое се стремевме оваа цела година и кон кое ќе се насочуваме во иднина.  Сакајќи да Ви се заблагодариме на сите Вас кое не посетивте изминатава година и станавте наши верни купувачи, Ви ја испраќаме оваа покана да прославиме за сите изминати попусти, викенд акции, подароци и секако насмевки за успешно склучена зделка.

Забавата ќе започне во 13:00 часот во одлична атмосфера со многу изненадувања и подароци, а воедно во текот на денот сите посетители ќе бидат наградени со -20% попуст на целата колекција . Оваа една година постоење на Вашиот омилен бренд Duki Daso Skopje City Mall нам ни значи премногу и токму поради таа причина во одлично роденденско расположение Ве покануваме да ни се придружите. Вашето присуство е имератив за заокружување на нашиот успех.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?