Екслузивно во #Anhoch | Nokia 3310

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Екслузивно во #Anhoch – Пристигна наследникот на легендарниот телефон Nokia 3310!

Најочекуваниот модел за 2017 година пристигна во салонот на Anhoch #SkopjeCityMall

Поседува екран од 2.4” кој овозможува подобра читливост при сончева светлина и батерија која трае до еден месец. Nokia 3310 – 2017 во моментот е достапен во 3 бои.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •