Есенски базар🍁

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

🍁Есенски базар🍁 на уникатни уметнички творби, кои рачно ги имаат изработено мајстори – креативци ‼️ Станува збор за повеќе од 20тина индивидуалци, artisans – уметници, и 18 брендови, кои ќе ги претстават пред јавноста своите најнови и оригинални производи. Па така, овие три денови, посетителите ќе имаат можност да купат автентични производи од филигран, модерен накит, преку рачно изработени чанти и чевли, до дрвени лептир машни, автентични нацртани маички, саксиички, сувенири и играчки за деца, брошеви, урбани принтови и шалови на разбој.

Image may contain: one or more people and indoor

Image may contain: 3 people

Image may contain: one or more people and shoes

Image may contain: 2 people, people sitting

Image may contain: 1 person, smiling

Image may contain: one or more people and people sitting

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting and phone

Image may contain: 2 people, people smiling

Image may contain: one or more people

Image may contain: 1 person, indoor

Image may contain: 3 people, people sitting and beard

Image may contain: 2 people, people sitting

No automatic alt text available.

Image may contain: 2 people, people sitting

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

Image may contain: 1 person, sitting

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 3 people, people sitting and child

Image may contain: 1 person, flower

Image may contain: 2 people, people standing and shoes

Image may contain: 1 person

Image may contain: 5 people, people standing and people sitting

Image may contain: 2 people, people sitting and outdoorImage may contain: 3 people, people sitting and people standing

Image may contain: 2 people, people sitting and table

Image may contain: people sitting


  •  
  •  
  •  
  •  
  •