Евровизиска Марија Спасовска во Skopje City Mall

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Во сабота на 29.12.18 сите во Skopje City Mall.
Марија Спасовска во 13.30 часот на вториот кат, во делот за детска облека, токму пред новогодишната кочија ќе ги пречека џуџињата и ќе ни го подели специјалниот Wenice Календар за 2019 година.
Марија Спасовска е лицето на календарот Wenice за 2019 година.
Марија е нашата јуниорска евровизиска претставничка која со песната “Дома” ја разнежни европската публика во Минск, а нас не’ претстави во најдобро светло и како вистинска снегулка со нејзиниот ангелски глас ни разбуди силни емоции за “Дома”.

Не пропуштајте го Настанот на 29.12.18 од 13.30 часот во Skopje City Mall на вториот кат. Марија ќе ни го подели Календарот Wenice и ќе ни ја пее евровизиската “Дома”.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •