Extreme Intimo

extr-intimo[1]

ПРВ КАТ

m: +389 78 287-793

e-mail: extremeintimo.citymall@yahoo.com

w: www.extremeintimo.com/

t: www.twitter.com/extreme_intimo

Extreme Intimo

Extreme Intimo во друштво на најдобрите.

Во одбраното друштво на големите светски брендови е и Extreme Intimo. На првиот кат на Skopje City Мall, во пријатен амбиент на новата Extreme Intimo продавница, ќе можете да најдете најквалитетен долен веш, пижами, баде мантили, маици…

Посетете нѐ на најдоброто место за шопинг!

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?