Fashion&Friends

dr2e6g[1]

ПРВ КАТ

t: +389 71 227 131

e-mail: fnf@fashiongroup.com.mk

w: www.fashiongroup.com.mk/brendovi/fashion-friends/

fb: www.facebook.com/FashionandFriendsMacedonia

Fashion&Friends

desigual-logo-ff[1]guess-logo-ff[1]marciano-logo-ff[1]boss-logo-ff1[1]diesel-logo-ff[1]replay-logo-ff[1]maison-scotch-logo-ff[1]scotch-soda-logo-ff[1]nza-logo-ff[1]levis-logo-ff[1]cesare-logo-ff[1]gaudi-logo-ff1[1]ugg-logo-ff1[1]

Fashion&Friends e концепт на мултибренд продавници каде се среќаваат најголемите имиња во урбаната облека, обувки и галантерија како Replay, Diesel, Hugo Boss Orange, Gaudi, Guess, Levi’s, Scotch&Soda, Maison Scotch, Desigual, New Zealand и Cesare Paciotti.

СОВРЕМЕНИОТ MIX & MATCH концепт е поврзан со експериментирање на стајлинг од различни брендови. Kога ќе се навикнете на ваков стил на облекување станувате TREND SETTER, или она во кој секој гледа кога се зборува за мода.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?