Фотогалерија од дружбата со ракометарите на Вардар

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Ракометарите на Вардар беа во посета на Скопје Сити Мол, новите ѕвезди и оние што се неразделен дел од тимот, што сезонава на клубот му донесоа многу радости и победи😍

Image may contain: 1 person, sitting and beard

Image may contain: 10 people, people smiling, people standing

Image may contain: 2 people

Image may contain: 8 people, people smiling, people sitting

Image may contain: 17 people, people smiling, people sitting

Image may contain: 2 people, beard

Image may contain: one or more people

Image may contain: 24 people

Image may contain: 23 people, people smiling

Image may contain: 5 people, people smiling

Image may contain: 5 people, people smiling

Image may contain: 12 people, people smiling, people sitting

Image may contain: 18 people, people smiling

Image may contain: 8 people, people smiling, people sitting

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •