(Фотогалерија) Отворање на поставката “Жената во Македонија низ времето”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Денес во Skopje City Mall се отвори првата вонмузејска поставка насловена “Жената во Македонија низ времето” која ќе трае до 14ти март

Ви пренесуваме дел од атмосферата која денес е во #SkopjeCityMall

Скопје Сити Мол во соработка со НУ Археолошкиот Музеј, НУ Музеј на македонската борба и Ансамбл Македонија ви ја презентираат поставката “ЖЕНАТА ВО МАКЕДОНИЈА НИЗ ВРЕМЕТО“

Image may contain: indoor

Image may contain: 3 people, people smiling, closeup

Image may contain: 4 people, hat

Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Image may contain: 2 people, hat, closeup and outdoor

Image may contain: 14 people, people smiling, shoes

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 6 people, people sitting and child

Image may contain: 13 people, people smiling

Image may contain: 1 person, standing and indoor

Image may contain: one or more people

Image may contain: 12 people, people smiling, people standing

Image may contain: 3 people

Image may contain: 2 people, crowd

Image may contain: 12 people, people smiling, people on stage and indoor

Image may contain: one or more people and people on stage

Image may contain: one or more people and shoes

Image may contain: 4 people

Image may contain: one or more people, phone and camera

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

Image may contain: 1 person, hat

Image may contain: 2 people

Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Image may contain: 5 people

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •