Галерија

galerija

ВТОР КАТ

t: +389 2 3116-810

m: +389 70 265-550

e-mail: support.mk@eu.sony.com

e-mail: gallery@panevropa.com.mk

w: www.sony.com.mk

Галерија

Sony e oснована во Токио во 1946, Sony беше замисла на двајца луѓе.

Масару Ибука, инженер, и Акио Морита, физичар, инвестираа сума еквивалентна на 190,000 јени за да започнат компанија со 20 вработени.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?