Geox

geox[1]

Приземје

t: +389 71 227 022

e-mail: geox.scm@gmail.com

w: www.fashiongroup.com.mk/brendovi/geox/

fb: www.facebook.com/GEOX

t: www.twitter.com/GEOXUK

Geox

Создадена во 90-тите, благодарение на инвентивноста и посветеноста на основачот, Geox групацијата делува во областа на обувки и облека.

Geox создава, произведува, промовира и дистрибуира иновативни, патентирани продукти за мажи, жени и деца.

Oд сезоната есен/зима 2012 Geox презентира и џинс колекција BLUGEOX направена по стандардите на иновативност кои се применуваат кај сите производи од овој бренд.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?