ГОЛЕМА ЗАБАВА во Скопје Сити Мол овој петок

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

 ГОЛЕМА ЗАБАВА во Скопје Сити Мол овој петок

Уште два дена до крајот на учебната година. Конечно распуст, без обврски, учење, оценки… 

 Вистинско време за голема забава на платото пред Скопје Сити Мол и тоа последниот училишен ден (8 јуни) во 18 часот со омилените детски ѕвезди 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •