Imaginarium

imaginarium[1]

ВТОР КАТ

t: +389 2 3077-704

m: 071 33 90 88

e-mail: info@imaginarium.mk

w: www.imaginarium.mk

Imaginarium

Повелете во Имагинариум – најновото изненадување во Скопје Сити Мол:

– Најголема игротека во Македонија на неверојатни 800 м2
– Единствена игротека изведена по шведски дизајн со супериорна опрема за игра
– Возбудливо и сигурно за сите деца
– Корисно за развој на фантазијата и моториката на Вашето дете
– Шведски стандарди за безбедност на детската игра
– Чисто и професионално
– Квалитетна услуга и бесплатен интернет
– Убедливо најубави детски родендени
– Секој месец – нови едукативни содржини

Игротека… каква што не сте виделе!
Игротека… каква што сте посакувале!
Игротека… каква што Скопје и Македонија одамна заслужуваа!

Вистински рај за деца – целосна релаксација за родители!

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?