iPhone X во iSTYLE Skopje City Mall!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

По повод доаѓањето на iPhone X во Македонија, iSTYLE во Skopje City Mall организира спектакуларен настан на 23 ноември во 23:00ч.

“Кога официјално ќе ги спуштиме завесите на 24 ноември во 00:01 часот и ќе се запознаеме со најпаметниот телефон на денешницата. Биди дел од спектакуларниот настан и КАЖИ ЗДРАВО НА ИДНИНАТА!

Спремивме многу изненадувања и програма која ќе биде објавена наскоро. 

 Преднарачките се во тек на www.istyle.mk побрзајте!

СЛЕДЕТЕ НЕ!


  •  
  •  
  •  
  •  
  •