iSTYLE слави роденден! Супер попусти ‼️

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Сега е вистинското време да го избереш твојот нов Mac, iPad или iPhone по супер роденденска цена, само до 3 јуни.

MacBook Air веќе од 49.990 МКД
iPad веќе од 25.190 МКД
iPhone 6s веќе од 19.990 МКД

И додатоци до -15%.

Провери ја пошироката понуда на https://istyle.mk/rodenden-2019


  •  
  •  
  •  
  •  
  •