iSTYLE – СТАРО ЗА НОВО – Mastercard

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Само во четврток донеси го твојот стар телефон, таблет или компјутер во iSTYLE | Apple Premium Reseller, претвори го во попуст за новиот, плати со Maestro® или Mastercard® и додатно заштеди 5.000 МКД.

Производи кои би можеле да Ви се допаднат:

iPhone

‣ iPhone 6s веќе од 15.990 МКД и помалку*

‣ iPhone 7 веќе од 25.990 МКД и помалку*

‣ iPhone 8 веќе од 36.990 МКД и помалку*

‣ iPhone XR веќе од 47.900 МКД и помалку*

iPad

‣ iPad веќе од 15.990 МКД и помалку*

‣ iPad Pro веќе од 50.590 МКД и помалку*

Mac

‣ MacBook Air (MQD32ZE/A) веќе од 54.990 МКД и помалку*

‣ MacBook Air Retina веќе од 74.990 МКД и помалку*

‣ MacBook Pro (MPXQ2ZE/A, MPXR2ZE/A) веќе од 74.990 МКД и помалку*

Дознај повеќе на https://istyle.mk/mastercard

*Прикажаните цени се со веќе вкалкулиран Mastercard® попуст;

*на овие цени додатно ќе добиете попуст за вредноста на Вашиот стар уред.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •