Изберете накит инспириран од љубовта!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Во месецот на љубовта, подготвивме за Вас два сета по цена во која ќе се вљубите. Првиот сет е составен од точно одредени артикли : белегзија, приврзок и двe клипси. Вториот сет е составен од точно одредени артикли: ѓердан и обетки. Продажната акција важи во период од 11.02.2020 до 14.02.2020


  •  
  •  
  •  
  •  
  •