Избрани 10-те полуфиналисти за конкурсот “Биди официјален влогер на Скопје Сити Мол и работи ја работата од соништата”

 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

Завчера во една од кино салите на Cineplexx, жири комисијата ги проследи сите видеа на потенцијалните влогери на Skopje City Mall и одлично се забавуваше повеќе од два часа.
Жири Комисијата беше составена од:
 • Сити Мол
 • ПР Агенцијата Навигаторс
 • Тинејџери

Во прелиминарната селекција влегоа видеата на следните кандидати:

Андреј Павловски – Андреј Прави Влогови 

Давид Радичевски – David Black  

Елена Костоска  

Петар (The Marshall)  

Марио Арангеловски  

Благица Џунзуровска 

 
Иван Неделковски 

Иван Бошковски – Иван Ајнштајн 

Ксенија Деспотоска  

Овие кандидати понатаму ќе се борат за работата од соништата преку изработка на нови видеа на тема која ја задава Skopje City Mall и истата ќе биде објавена на веб страната и социјалните медиуми на Skopje City Mall.
За понатамошна непречена комуникација, ги замолуваме избраните кандидати да се јават на: 072 775 455 најдоцна до утре (15.03.2018) – четврток до 17:00 часот.
На сите други кои не се дел од оваа листа, им се заблагодаруваме на одвоеното време и се надеваме дека во иднина ќе имаме можност за соработка.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •