ИЗБРАНИ 5-ТЕ ФИНАЛИСТИ ЗА КОНКУРСОТ “БИДИ ОФИЦИЈАЛЕН ВЛОГЕР НА СКОПЈЕ СИТИ МОЛ”

 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

Оваа недела во една од кино салите на Cineplexx, жири комисијата ги проследи сите видеа на потенцијалните влогери на Skopje City Mall и одлично се забавуваше повеќе од два часа.
Жири Комисијата беше составена од:
 • Сити Мол
 • ПР Агенцијата Навигаторс
 • Тинејџери

Во прелиминарната селекција влегоа видеата на следните кандидати:


 •  
 •  
 •  
 •  
 •