Известување до јавноста за работно време на угостителските локали

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно препорачаните заштитни мерки од Владата на Република Северна Македонија од 12.03.2020 до 24.03.2020 сите кафетерии, ресторани и одделот за брза храна ќе работат со скратено работно време до 18 часот. Во делот за брза храна од Скопје Сити Мол исто така ќе биде направен нов распоред за седење за да се задржи растојание од метар и пол до два меѓу посетителите.

Скопје Сити Мол вооедно ја информира јавноста дека ги пролонгира/откажува сите настани и изложби кои беа закажани во следниот период, заклучно со 24 – ти март 2020 година.

Ви благодариме што ги следите препораките.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •