ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЈАВНОСТА ЗА ЛАЖНИ ПРОФИЛИ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Почитувани фанови, денеска се појави лажна фејсбук страница која го злоупотребува името на Скопје Сити Мол и ги лаже и злоупотребува граѓаните ширејќи лаги и невистини како слика во прилог.

Ве молиме сите да ја пријавите лажната страница, а ние како раководство ќе ги превземеме сите законски мерки за заштитата на нашите потрошувачи и фанови.

Единствена официјална фејсбук страница на Скопје Сити Мол е оваа!
За сите наши кампањи околу роденденот и изненадувања следете не!


  •  
  •  
  •  
  •  
  •