Известување работно време за престојниот викенд

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Почитувани,

Ве известуваме по повод работното време на Скопје Сити Мол за престојниот викенд.

Сабота – нормално работно време

Недела и понеделник – трговскиот центар нема да работи.

Со почит


  •  
  •  
  •  
  •  
  •