Известување за враќање на нормално работно време на Скопје Сити Мол

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Со овој допис Ве известиме дека официјално е донесена одлука на 12.06.2020 од  владата на Република Северна Македонија за враќање на нормалното работно време во трговските центри од затворен тип на територија на цела држава.

Вооедно сакаме да Ве известиме дека трговскиот центар ќе работи со нормално работно време (10:00-22:00) почнувајќи од денес 13.06.2020.

Трговскиот центар ќе работи со стандардното работно време (10:00-22:00) и ќе биде затворен во недела.

Како менаџмент на Скопје Сити Мол Ве потсетуваме дека потребно е секојдневното работењето и посетата н тровскиот центар да остане во согласност со мерките за безбедност, кои се препорачни за работа во трговските центри во Република Северна Македонија.

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •