Jysk

jysk[1]

ПРВ КАТ

t: +389 2 3063-755

e-mail: info@jysk.mk

w: www.jysk.mk

Jysk

JYSK е данска приказна на човек кој имаше доверба на својата идеја, која беше купување на квалитетни производи во големи количини и можноста да им понуди на своите купувачи попримамливи цени од другите места.

За само 25 години Ларс Ларсен со мотото „Секогаш подобар квалитет со пониски цени” создаде меѓународен концепт со над 2.000 продажни места во 34 држави.

Денес JYSK има свои продажни места во Данска, Норвешка, Шведска, Финска, Полска, Чешка, Унгарија, Австрија, Германија, Швајцарија, Франција, Исланд, Канада, Гренланд, Грузија, Естонија, Латвија, Литванија, Косово, Украина и Казахстан, Србија и др.

JYSK е најголем снабдувач на квалитетни производи со достижни цени во Европа за лежаи, бања, домаќинство.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?