Како помина првиот школски ден во Скопје Сити Мол

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

 По првиот школски час во 13 часот, на главниот влез во Скопје Сити Мол имавме голема дружба каде првачињата положуваа “заклетва” – детска песничка, квиз со супер награди, ја пеевме химната за првачињата “Првачиња колачиња” со солист од Златно Славејче, а имавме и доделување на медали за првачињата.
Децата ги забавуваа Ивце Пивце и Марија Јанчевска. Повелете дел од атмосферата.

Image may contain: 4 people, outdoor

Image may contain: 11 people, people smiling, people standing and child

Image may contain: 16 people, people smiling, people standing

Image may contain: 16 people, people smiling, people standing

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 7 people

Image may contain: 12 people, people smiling

Image may contain: 7 people, people standing and child

Image may contain: 11 people, people smiling, crowd

Image may contain: 23 people, people smiling, people standing and shoes

Image may contain: 22 people, people smiling, people standing


  •  
  •  
  •  
  •  
  •