Katerina’s

katerinas[1]

Приземје

m: +389 75 354-546

Katerina’s

Студио Katerina’s основано 1997 година е специјализирано модно студио, кое извршува производство и малопродажба на рачен, модерен накит и уникатни парчиња на облека и додатоци (accessories) за понежниот пол.

Располага и нуди комплетен асортиман на моден накит, парчиња облека со автентичен стил, оригинален дизајн и висок квалитет на изработка. Извонреден квалитет на производи и широк асортиман на модели, најдобри материјали, секогаш нови модели… ова се само некои од карактеристиките кои го отсликуваат продажниот бутик Katerina’s. Katerina’s handmade jewelery е најсилниот дел на понудата развиен како сопствен бренд.

Оригиналните колекции на накит, кои на пазарот во нашата земја, Србија и Грција се пласираат под веќе афирмираниот бренд Katerina’s. Убав, класичен, необичен, екстравагантен – тоа може да се каже за накитот во  Katerina’s fashion boutique.

Притоа треба да се напомене дека е изработен по европски стандарди и дека не содржи додатоци на метал кои предизвикуваат алергиски реакции.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?