KEGI ПРОЛЕТНА КОЛЕКЦИЈА 2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Во нашата продавница пристигнаа моделите од пролетната колекција за оваа сезона. Изработени во свеж пролетен изглед со квалитетни материјали,модерни,актуелни комбинации на бои за сезоната Пролет 2018. Посетете не во Скопје Сити Мол.
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoesImage may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes

  •  
  •  
  •  
  •  
  •