Kegi Shoes | Пролетта пристигна!

Пролетта пристигна! Ви предлагаме да ја посетите продавница во Сити Мол.
Таму можете да ги облечете вашите најмили со: Модерни обувки од Kegi shoes погодни за секојдневни активности, но и за свечени прилики! Топлинки кои се погодни за игрите во градинка, дневен престој,игротеки но и во домот. Патиките  Reebok кои се наменети за спортските активности на вашите најмили. Ве очекуваме!!!
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes
Image may contain: shoes

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?