KEGI SHOES | KINDER LAND САЕМСКИ ЦЕНИ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Ви доловуваме дел од попустите во KEGI SHOES за време на ”KINDER LAND САЕМСКИ ЦЕНИ”

🤸‍♂️🤸‍♀️Во пресрет на летото ширум се отворени вратите за сите оние кои што се во потрага по парчиња облека, опрема и други додатоци за бебиња и деца 

Skopje City Mall – Се што сакам!

🔴 Редовна цена 2,499 денари 🔵 Нова цена 1,749 денари

Image may contain: shoes

🔴 Редовна цена 2,299 денари  🔵Нова цена 1,609 денари

Image may contain: shoes

🔴 Редовна цена 2,099 денари 🔵 Нова цена 1,469 денари

Image may contain: shoes

🔴 Редовна цена 2,299 денари 🔵 Нова цена 1,609 денари

Image may contain: shoes

🔴 Редовна цена 2,299 денари 🔵 Нова цена 1,609 денари

🔴 Редовна цена 2,299 денари 🔵 Нова цена 1,609 денари

Image may contain: shoes

🔴 Редовна цена 2,199 денари 🔵 Нова цена 1,539 денари

Image may contain: shoes

🔴 Редовна цена 1,999 денари 🔵 Нова цена 1,599 денари

Image may contain: shoes

🔴 Редовна цена 1,999 денари 🔵 Нова цена 1,599 денари

Image may contain: shoes

🔴 Редовна цена 2,299 денари 🔵 Нова цена 1,609 денари

Image may contain: shoes


  •  
  •  
  •  
  •  
  •